Seleccionar página

Com funciona

BLÜ posa a la teva disposició tota la seva flota de bicicletes elèctriques perquè puguis desplaçar-te per la ciutat sense produir emissions contaminants, oblidar-te dels embussos i estacionar la bicicleta en el pàrquing més pròxim al teu destí.

ATENCIÓ Al CLIENT 09.00 AM – 20.00 PM.

Descàrrega l’aplicació

Registre / Inici de sessió

Fes clic en el botó de la cantonada superior esquerra per a obrir el menú desplegable i selecciona l’opció Iniciar/Registrar per a crear-te un compte. Introdueix el teu correu electrònic i segueix els passos fins a completar el procés de registre. Si no reps el correu d’activació assegura’t de mirar en la carpeta SPAM o correu no desitjat.

Recàrrega

Quan hagis efectuat el registre ja podràs recarregar saldo en el teu moneder electrònic fent clic en la seva icona. Recorda que has de recarregar un mínim de 2 € i que pots fer-ho mitjançant Paypal o amb targeta de crèdit.

Desbloqueig

Per a iniciar el teu trajecte has de desbloquejar una bici, pots seleccionar una bici en el mapa, si vols una bici en concret i donar al botó desbloquejar o directament donar al botó. Per a desbloquejar et recomanem escanejar el codi QR situat en el parafang posterior de la bicicleta encara que pròximament també podràs activar el bluetooth, hauràs d’acostar el teu mòbil a la cistella i agitar-lo.

Cavallet

Pressiona la pestanya del cavallet cap a la part de darrere de la bicicleta.

Fi del trajecte

Una vegada que hagis finalitzat el trajecte hauràs de deixar la bici en alguna de les zones que tenim habilitades com a pàrquing, si no la deixes en una d’aquestes zones no la podràs bloquejar. També pots fer una foto de la bici o reportar alguna incidència, si no tens res a reportar pots saltar aquest pas i apareixerà el resum del teu trajecte.

Reporti d’incidència

Si durant el trajecte tens qualsevol tipus de problema o incidència amb el servei o detectes alguna fallada en el funcionament de la bicicleta, pressiona en el menú inferior la icona d’Informe d’avaria, selecciona el tipus d’incidència i segueix els passos que t’anirem indicant, pots fins i tot fer una foto per a documentar l’error.